Autorijles Haarlem

Autorijles volgen bij Rijschool Haarlem

Je allereerste autorijles begin je bij Rijschool Haarlem dan heb je een juiste en goede keuze gemaakt. Bij Rijschool Haarlem kun je voordelig je auto rijopleiding volgen. Onze instructeurs zijn goed getraind om jouw op een goede, geduldige en op een effectieve manier les te geven. Les je bij een andere rijschool en bevalt deze rijschool niet of je hebt geen klik met je rijinstructeur/instructrice. Dan kunt ook bij Rijschool Haarlem terecht en een proefles nemen en dan beslissen of jij autorijopleiding wil beginnen bij Rijschool Haarlem. Je kunt bij ons in een schakelauto of automaat gaan beginnen met je autorijlessen.

Je 1e autorijles dat is heel spannend voor sommige mensen. De allereerste keer achter het stuur, voor het eerst gas geven en leren sturen. Je zult zien dat kost een hoop energie je krijgt veel indrukken te verwerken. Onze rijinstructeurs helpen je daar mee om je zo goed mogelijk te auto rijopleiding af te ronden en te zorgen dat je in 1x keer gaat slagen. Bij Rijschool Haarlem hebben we een hoog slagingspercentage. (bron CBR).

Vind je het eng heb je last faalangst of ben je erg zenuwachtig ook dan kun je terecht bij Rijschool Haarlem voor autorijles. Wij zijn gespecialiseerd in angstoplossingen. Onze instructeurs zijn hierop getraind om jouw dan op een geduldige manier les te geven. Neem contact op voor een intake gesprek en dan kunnen we het een en andere met je bespreken. Natuurlijk kun je ook een proefles aanvragen.

Ook kun je bij Rijschool Haarlem een theoriecursus volgen met 100% slagingskans. En als je een auto rijopleiding volgt bij ons dan is de theoriecursus gratis. (onder voorbehoud). Je gaat een theoriecursus volgen en dezelfde dag ga je ook examen doen. En als je goed je best hebt gedaan dan slaag je in 1x. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

 

TOP