Autorijschool Bennebroek

Betaalbare & betrouwbare rijschool in Bennebroek

Je kunt bij Rijschool Bennebroek snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen. Bij Rijschool Bennebroek heb je altijd een vaste instructeur. Rijschool Bennebroek vindt het belangrijk dat jij je prettig voelt achter het stuur en dat de sfeer in de auto goed is. Bij Rijschool Bennebroek zijn onze instructeurs getraind om je op een effectieve manier les te geven en dingen te leren. Rijschool Bennebroek heeft een slagingspercentage van 85%.

Lespakketten

We hebben verschillende lespakketten een spoedcursus, of bijvoorbeeld een pakket van 20 of 30 lessen. Je kunt ook gewoon lessen in je eigen tempo. Voor elke leerling is er wel een geschikt pakket. Bel voor meer informatie 023 – 576 64 64.

Theoriecursus 100% slagingskans

Rijschool Bennebroek verzorgt ook Theoriecursus met 100% slagingskans in 1 dag met garantie. Rijschool Bennebroek geeft 100% slagingsgarantie. Wij regelen de theoriecursus en het examen voor jou. Het enige wat jij nog moet doen is contact opnemen met Rijschool Bennebroek. Bel voor informatie 023 – 576 64 64.

Automaat goedkoper en sneller!

Het is goedkoper omdat je minder lessen nodig hebt en daardoor sneller en je bespaart geld. Verder is een automaat geschikt als je het bijvoorbeeld eng vindt om te rijden of het schakelen wat moeilijk vindt. Je hoeft alleen maar je aandacht hij het verkeer te houden waardoor je ontspannend gaat rijden. Eén ding waar je rekening mee moet houden is als je praktijkexamen doet in een automaat mag niet in een schakelauto rijden. Lessen zijn een automaat is dus goedkoper en sneller. Bel voor meer informatie Rijschool Bennebroek 023 – 576 64 64.

Brommer/scooter

Rijschool Bennebroek verzorgt ook een brommer/scooter opleiding. Je mag al beginnen als je 15 ½ jaar bent met je theorie examen en vanaf 16 jaar praktijklessen. Daarnaast verzorg Rijschool Bennebroek ook de theoriecursus voor de brommer/scooter. Bel voor meer informatie 023- 576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Please wait...

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP