Autorijschool Haarlem

Rijopleiding

Autorijschool Haarlem is de beste, betaalbaar en betrouwbare Autorijschool in Haarlem. Wij staan bekend om dat we een hoog slagingspercentage hebben. Onze instructeurs zijn vriendelijk, geduldig   en goed opgeleid bij Autorijschool Haarlem.  We bereiden je zo goed mogelijk voor je examen zodat je in 1x keer slaagt voor je rijbewijs B. Je hebt een goede keuze gemaakt om je rijopleiding te gaan volgen bij Autorijschool Haarlem. Wij hebben diverse lespakketten dus voor iedereen zit er wel iets bij. Wil je geen lespakket kun je ook losse lessen nemen. Geen probleem bij Autorijschool Haarlem. Bij Autorijschool Haarlem kun je ook een rijopleiding volgen voor de bromfiets en voor de motor. Daarnaast kun je ook een opleiding volgen voor motorinstructeur of taxi chauffeur. Dit is allemaal mogelijk bij Autorijschool Haarlem. Interesse bel 023- 576 64 64.

Bromfiets

Bij de bromfiets rijopleiding krijg je een paar uurtjes les en dezelfde dag ga je al examen doen. Sneller kan toch niet. Dit kan bij Autorijschool Haarlem. Dus zestiende jarige geef je snel op bij Autorijschool Haarlem. Wij één van de goedkoopste voor een bromfiets rijopleiding.

Motorrijopleiding

Je leert dan o.a. algemene voertuigbeheersing en daarnaast de algemene verkeersdeelneming. Je leert dan hoe je je moet gedragen in het verkeer en hoe je op situaties moet reageren.  Vooral veiligheid staat natuurlijk op de eerste plaats. Bij Autorijschool Haarlem krijg je een vaste instructeur die jouw gaat opleiden en voorbereiden  voor je examen.

Proefles

Als je bij Autorijschool Haarlem je rijopleiding wil volgen  kun je ook eerst een proefles doen. De proefles duurt 60min. en je leert al de basis van het autorijden.

Overstapservice

Heb je al bij een andere rijschool gereden en ben je ontevreden. Dan kun je bij Autorijschool Haarlem eerst een proefles doen. De instructeur kan dan kijken hoever je bent in je rijopleiding en je een goed advies geven.

Taxi opleiding

Autorijschool Haarlem geeft ook taxi opleidingen. Wilt u goed opgeleid worden dan bent u aan het juiste adres bij Autorijschool Haarlem. We hebben ruim 14 jaar ervaring en een goede naam opgebouwd. Onze instructeurs zijn goed getraind om je goed op te leiden tot taxi chauffeur.

Rij en faalangst

Heb je rij en faalangst dan ben je bij Autorijschool Haarlem op het juiste adres. Autorijschool Haarlem is gespecialiseerd in mensen met een rij en faalangst. Ben je bang om achter het stuur te zitten of het overzicht te verliezen bijvoorbeeld bij kruispunten. Onze instructeurs zijn er op getraind om jouw op een geduldige en rustige manier les te geven. Autorijschool Haarlem is gespecialiseerd in angstoplossingen. Bel voor informatie 023- 576 64 64.

Theoriecursus

Je kunt bij Autorijschool Haarlem theoriecursussen volgen voor de auto, bromfiets, motor en taxi. Wij geven 100% slagingskans. Je leert alle verkeersregels en de verkeersborden.  Daarnaast krijg je handige tips en ezelsbruggetjes mee. Het is een intensieve cursus met 100% slagingskans. Onze leraar is goed geschoold en getraind om deze cursussen te geven.  Bel voor informatie 023- 576 64 64 en vraag wanneer er weer theoriecursussen worden gegeven bij Autorijschool Haarlem.

 

 

TOP