Beste rijschool in Haarlem

2013-07-21 004De beste en leukste rijschool in Haarlem

Rijschool Haarlem is de beste, betrouwbare en betaalbare rijschool in Haarlem en omgeving. Wij hebben een hoog slagingspercentage van wel 85% (bron CBR) bij Rijschool Haarlem. Onze instructeurs zijn goed geschoold en getraind om je op een leuke en leerzame manier op weg te helpen naar je examen tijdens je rijopleiding. Professionaliteit, geduld en vriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Rijschool Haarlem. Tevens staat Rijschool Haarlem te boek als een van de beste Rijschool in Haarlem en omgeving. Bij Rijschool Haarlem kun je rijopleidingen volgen voor de auto, bromfiets, motor en een taxiopleiding.

Auto rijopleiding

Een auto rijopleiding volgen bij de beste en leukste rijschool in Haarlem dan heb je een goede keuze gemaakt. Rijschool Haarlem heeft diverse lespakketten waaronder ook een 8-daagse spoedcursus. In 8-dagen je rijbewijs halen.Dit is echt mogelijk! Je kunt ook gewoon losse lessen nemen of een 10-rittenkaart. Voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Tenslotte is Rijschool Haarlem een betrouwbare en betaalbare rijschool.

Bromfiets opleiding

Bij Rijschool Haarlem kun je al beginnen met je theorie als je 15,5 jaar ben voor je bromfiets rijbewijs. Als je dan 16 jaar bent geworden kan je gelijk beginnen met je praktijklessen.  Vanaf je zestiende mag je met een bromfiets, scooter, snorfiets of brommobiel rijden. Een rijbewijs AM is dan wel verplicht. Zo’n rijbewijs is voor het leven. Dit kan allemaal bij Rijschool Haarlem de beste en de leukste rijschool in Haarlem en omgeving.

Motor opleiding

Een motoropleiding kun je volgen bij Rijschool Haarlem. Hiervoor moet je een theoriecursus volgen en motor examens afleggen. De oefening en bijzondere manoeuvres worden je geleerd tijdens de opleiding. Onze instructeurs zijn goed opgeleid om jouw goed te begeleiden tot aan het motor examen. Geef je op bij Rijschool Haarlem de beste en leukste rijschool in Haarlem en omgeving. Wij oefenen voornamelijk in de Waarderpolder in Haarlem. Daar is een terrein waar je goed je oefeningen kunt oefenen.

Taxi opleiding

Wilt u goed opgeleid worden tot taxi chauffeur dan bent u op het juiste bij Rijschool Haarlem de beste en leukste rijschool in Haarlem en omgeving. Rijschool Haarlem heeft al meer dan 14 jaar ervaring en heeft een goede naam opgebouwd. Onze instructeurs zijn goed getraind en geschoold om je op een professionele en leerzame manier op te leiden tot taxi chauffeur tijdens de taxi opleiding.

Theoriecursus 100% slagingskans

Je kunt in 1 dag je theoriecertificaat halen bij Rijschool Haarlem. Wie wil dit nu niet. Rijschool Haarlem verzorgt de auto,bromfiets, motor en taxi theorie. Het is een intensieve cursus met een goed resultaat. De unieke theoriecursus heeft een hoog slagingspercentage van 100%. Je gaat na de theoriecursus direct  examen doen bij het CBR. We geven 100% slagingskans dus geef je op bij Rijschool Haarlem en neem contact op 023 – 5766464.

TOP