Combikorting voor vrienden

2013-07-21 044Bij Rijschool Haarlem kun je een motoropleiding, theoriecursus en zelfs een opleiding tot motorinstructeur volgen. Elke motorrijder wil veilig maar ook met plezier de weg op. Veilig en het gevoel van vrijheid hebben als je op je motor de weg op gaat. Vooral veiligheid staat op de eerste plaats. Je motor goed onder controle hebben en weten hoe je bij elke verkeerssituatie moet reageren en handelen. Bij Rijschool Haarlem krijg je een vaste instructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven. Wij vinden het belangrijk dat je de motorrijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Rijschool Haarlem streeft er naar om alle leerlingen in 1x te laten slagen. Rijschool Haarlem heeft een hoog  slagingspercentage.

AVB = Algemene voertuigbeheersing – Je leert bij AVB de basisbeginselen van het motorrijden o.a. stapvoets rijden, denkbeeldige acht maken, langzame en de snelle slalom.

AVD= Algemene Verkeersdeelneming – Je leert bij AVD onder andere kijkgedrag, plaats op de weg en rekening houden met medeweggebruikers.

– Professionele motoropleiding
– Motorkleding aanwezig
– Motorrijlessen op lichte of zware motoren
– Snel en zeer voordelig je motorrijbewijs halen

Voordelige actie bij Rijschool Interline

Indien je wilt kun je ook eerst een proefles nemen en gaan beleven hoe het is om op een motor te zitten en te rijden.  Rijschool Haarlem biedt de beste mix van theorie en praktijk lessen. Als je een vriend of vriendin, broer, zus, neef, achterneef of oom ook bij ons een motorrijopleiding laat volgen dan kun je een aantrekkelijke combikorting krijgen bij Rijschool Haarlem. Dus vraag in je vriendenkring of bij je familie wie er ook een motorrijopleiding wil gaan volgen. Bel voor informatie 023 – 576 64 64. Verder kun je bij Rijschool Haarlem ook een theoriecursus met 100% slagingskans en zelfs een opleiding volgen tot motorinstructeur. Neem dus contact op voor meer informatie!

Proefles aanvragen

Please wait...

 

TOP