Motorrijbewijs Rijschool Haarlem

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Haarlem

Wil jij je motorrijbewijs halen, dit kan bij Rijschool Haarlem. Wij kunnen jouw verder helpen om je motorrijopleiding goed te vervolgen bij Rijschool Haarlem. Waarom je motorrijopleiding volgen bij Rijschool Haarlem? Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare motorrijschool in Haarlem dan ben je bij Rijschool Haarlem op het juiste adres. Rijschool Haarlem is gespecialiseerd in het lesgeven van motorrijlessen. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het geven van motorrijlessen bij Rijschool Haarlem. Hier een aantal redenen om je motoropleiding te volgen bij Rijschool Haarlem.

–          Gratis gebruik van onze motorkleding o.a. helm en motorbroeken, jassen en handschoenen.

–          Hoog slagingspercentage!

–          Motorrijles op moderne motorfietsen

–          Altijd les van dezelfde ervaren instructeur

–          CBR examen routes worden geoefend

–          Je wordt goed voorbereid op je examen

Motorrijden is een gevoel van vrijheid, het is stoer en het geeft een kick! Bij Rijschool Haarlem gaan wij dit jouw leren om dit op een goede en veilige manier te doen. Je leert bij Rijschool Haarlem AVB=algemene voertuigbeheersing ga je op een afgesloten terrein oefeningen oefenen om je motorvoertuig goed te gaan beheersen. Hiervoor ga je ook examen doen. Bij AVD=algemene verkeersdeelneming ga je leren hoe het motorrijden in de praktijk werkt. Op de motor ben je heel kwetsbaar en slechter te zien dan in de auto. Je motorrijinstructeur gaat dan met je de weg op en houdt contact via een walkietalkie. Ben je enthousiast en heb je interesse bel Rijschool Haarlem 023- 576 64 64 voor meer informatie!

Rijbewijzen:

Categorie A1 maximaal 125cc, vermogen maximaal 11KW. Vanaf 17 jaar mag je beginnen met lessen en als je 19 bent geworden mag je op voor het examen. Categorie A2 vermogen maximaal 35KW. Categorie A2, minimaal 20 jaar en 2 jaar in het bezit zijn van Rijbewijs A1. Je hoeft dan alleen het praktijkexamen nog te doen. Met ingang van 31 December 2013 mag je ook rijbewijs A2 rechtstreeks halen. Dus zonder eerst rijbewijs A1 te hebben gehaald. Hiervoor is de rijbewijs A2 minimum leeftijd 20 jaar. Categorie A: onbeperkt vermogen. Minimaal 22 jaar en 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2. Je kan ook deze categorie rechtstreek halen maar dan moet je minimaal 24 jaar zijn. Wel moet je dan alle examens doen. (theorie en 2 praktijkexamens)

Interesse bel met Rijschool Haarlem telefoonnummer:  023- 576 64 64

 

 

 

 

TOP