Motorrijles

motorrijles

Rijschool Haarlem biedt naast autorijles ook een motoropleiding. Motorrijden is voor veel mensen een grote droom: het gevoel van vrijheid als je over de snelweg rijdt! Elke motorrijder wil veilig de weg op. Op een motor ben je nu eenmaal een stuk kwetsbaarder dan in de auto. Bij Rijschool Haarlem wordt je optimaal klaargestoomd voor je motorrijbewijs. Wanneer je je motorrijopleiding volgt bij rijschool Haarlem, word je begeleidt door professionele rij-instructeurs, die beschikken over al vele jaren ervaring.

Motorrijbewijs examens

Voor je motorrijbewijs moet je twee praktijkexamens afleggen, te weten het examen Algemene Voertuig Beheersing (AVB) en het examen Algemene Verkeers Deelneming (AVD). Natuurlijk moet je ook een theorie-examen doen. Uiteraard bieden we bij Rijschool Haarlem ook een theoriecursus die speciaal gericht is op het motorrijden. Wil je meer weten over onze motoropleiding? Neem contact op met Rijschool Haarlem voor meer informatie op 023-576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste motorrijles bij rijschool Haarlem? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Please wait...
TOP