Motorrijschool Haarlem

Motorrijles bij Rijschool Haarlem

Bij Rijschool Haarlem kun je voordelig een motorrijopleiding volgen. Je motor rijinstructeur leert je eerst het AVB= algemene voertuig beheersing. Je leert dan de basis technieken om je motor onder controle te krijgen. Hiervoor ga je ook examen  doen. Als je dit examen hebt gehaald dan ga pas AVD= algemene verkeer deelneming doen. Hier leer je bijvoorbeeld plaats op de weg, reageren op verkeerssituaties en op weggebruikers in het algemeen.  Onze motor rijinstructeurs bij Rijschool Haarlem zijn hiervoor opgeleid en goed geschoold om jouw goed, geduldig en op een effectieve manier motorrijles te geven. Bij Rijschool Haarlem krijg je een vaste motor rijinstructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Rijschool Haarlem heeft diverse motorrijlespakketten, dus voor elk wat wils. Neem een proefles en kijk of het iets voor jouw is om een motorrijopleiding te volgen bij Rijschool Haarlem. Neem contact op met Rijschool Haarlem en bel  023-576 64 64 voor een afspraak en geef je op voor een proefles.

Bij een proefles leer je een paar basistechnieken voor het motorrijden. Je gaat dan op een terrein in de Waarderpolder deze oefeningen oefenen samen met je motor rijinstructeur. Na afloop krijg je advies wat voor jouw het beste is om te doen en natuurlijk ook de vraag of je het leuk hebt gevonden deze proefles bij Rijschool Haarlem.

Motorrijden is een gevoel vrijheid!. Bij Rijschool Haarlem zorgen we dat je in 1x keer slaagt voor je motorrijbewijs.! Wij sturen leerlingen niet eerder op examen voordat wij denken dat de leerlingen er klaar voor zijn.

Bij Rijschool Haarlem is motorkleding en laarzen aanwezig  dus dit hoef je niet eerst aan te schaffen om een motorrijopleiding te volgen. Ben je enthousiast dan kunnen we gelijk je lessen gaan inplannen na overleg en het advies. Neem contact op met Rijschool Haarlem 023-576 64 64.

 

TOP