Motorrijopleiding

Motorrijopleiding 

Je motorrijopleiding volgen bij Rijschool Haarlem dan het je de beste keuze gemaakt. Bij Rijschool Haarlem hebben we een duidelijk lesprogramma en geven professionele begeleiding tijdens je motorrijopleiding. Rijschool Haarlem geeft ook theoriecursussen speciaal gericht op de motor.

Bij Rijschool Haarlem geven wij 100% slagingsgarantie. Tenslotte wil elke motorrijder veilig de weg.

Je hebt AVB en ADV examens.  AVB= Algemene voertuigbeheersing en AVB= Algemene verkeersdeelneming. Rijbewijs A1 vanaf 17 en met 18 jaar examen. Rijbewijs A2 vanaf 20 jaar, dit betreft rijbewijs tot 35kW. Je kunt bij Rijschool Haarlem je rijbewijs A1,A2 en A halen. Bel voor informatie 023 – 576 64 64.

Rijbewijs A1 deze is vanaf 18 jaar en geldig tot 11kW (125cc)

Rijbewijs A2 volgt op rijbewijs A1 en deze mag je op zijn vroegst op je 20e jaar halen. Geldig tot 35kW.

Rijbewijs A vanaf 22 jaar mag je examen doen voor rijbewijs A=onbeperkt rijbewijs dit kan alleen wanneer je in het bezit bent van rijbewijs A2. Het examen hiervoor is alleen het praktijkexamen.

Vanaf 24 jaar mag je zonder motorrijbewijs gelijk op voor de A=onbeperkt. Je moet wel theorie examen en praktijkexamens doen.

Rijschool Haarlem oefent op een terrein in de Waarderpolder in Haarlem. Daar is een terrein waar je heel goed je oefeningen kunt oefenen samen met je instructeur.  De oefeningen en bijzondere manoeuvres worden je geleerd tijdens je motorrijopleiding. Ben je al enthousiast geworden en wil je een motorrijopleiding gaan volgen. Vraag dan een proefles aan bij Rijschool Haarlem om te kijken en te voelen of het wat is voor jouw.

Rijschool Haarlem heeft instructeurs die goed zijn opgeleid en bijgeschoold om jouw goed te begeleiden tot aan het motorexamen. Wij streven er naar om elke leerling in 1x te laten slagen en we zorgen er voor dat je goed voorbereid bent voor je motorexamen.

– Motorkleding is aanwezig
– Snel en zeer voordelig je motorrijbewijs halen

Dit kan bij Rijschool Haarlem..neem contact op tel. 023 – 576 64 64 en ga een motorrijopleiding volgen bij de beste en leukste Rijschool in Haarlem en omgeving.

 

TOP