Overige opleidingen

autorijlesBij Rijschool Haarlem kun je diverse rijopleidingen volgen:

Auto rijopleiding

Een auto rijopleiding volgen bij de beste en leukste rijschool in Haarlem dan heb je een goede keuze gemaakt. Rijschool Haarlem heeft diverse lespakketten waaronder ook een 8-daagse spoedcursus. In 8-dagen je rijbewijs halen. Dit is echt mogelijk! Je kunt ook gewoon losse lessen nemen of een 10-rittenkaart. Voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Tenslotte is Rijschool Haarlem een betrouwbare en betaalbare rijschool

Bromfietsopleiding

Bij Rijschool Haarlem kun je een bromfiets rijopleiding volgen in 1 dag. In 1 dag je theorie en je bromfiets rijbewijs halen.  Je krijgt 4 uur les en dezelfde dag ga je examen doen. Wie wil dit nu niet. Ja, dit kan allemaal bij Rijschool Haarlem en je kunt al beginnen als je 15,5 jaar bent met je theorie en als je 16 jaar geworden bent gelijk beginnen met je praktijk bromfiets opleiding. En je bromfiets rijbewijs halen.

Motoropleiding

Bij Rijschool Haarlem kun je een motoropleiding. Elke motorrijder wil veilig maar ook met plezier de weg op. Veilig en het gevoel van vrijheid hebben als je op je motor de weg op gaat. Vooral veiligheid staat op de eerste plaats. Je motor goed onder controle hebben en weten hoe je bij elke verkeerssituatie moet reageren en handelen. Bij Rijschool Haarlem krijg je een vaste instructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven. Wij vinden het belangrijk dat je de motorrijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Rijschool Haarlem streeft er naar om alle leerlingen in 1x te laten slagen. Rijschool Haarlem heeft een hoog  slagingspercentage.

Motor instructeur opleiding

Bij Rijschool Haarlem kun je een motor rijinstructeur opleiding volgen. Wil je genieten van een afwisselende baan als motor rijinstructeur . Vind je het leuk om mensen iets te leren en les te geven en je kennis over te dragen.  Indien je al rijinstructeur bent en je wilt je werkterrein verbreden dan is een motor rijinstructeur opleiding extra inkomsten straks.  Onze instructeurs zijn goed getraind en geschoold om je op een goede en professionele manier les te geven.

Taxi opleiding

Op zoek naar een goede taxi opleiding?  En wilt u goed opgeleid worden dan bent u op het juiste adres bij Rijschool Haarlem.  Rijschool Haarlem heeft al meer dan 14 jaar ervaring en heeft een goede naam. Onze instructeurs zijn getraind om je op een goede en leerzame, professionele manier op te leiden tijdens deze taxi opleiding.  Je kunt bij Rijschool Haarlem je taxi theoriecursus volgen en daarna gelijk beginnen met je praktijklessen.

Informatie aanvragen

Please wait...
TOP