Rijbewijs halen in Haarlem

IMG_1104Rijschool Haarlem is de beste, betrouwbare rijschool in Haarlem en omgeving. We hebben een hoog slagingspercentage bij Rijschool Haarlem. Geduld, vriendelijkheid en openheid staat bij Rijschool Haarlem centraal. We willen graag dat onze leerlingen tevreden terug kijken op hun rijopleiding en hun rijbewijs hebben gehaald  bij Rijschool Haarlem. Onze instructeurs zijn goed opgeleid om jouw te helpen naar je examen en te zorgen dat je in 1x keer je rijbewijs haalt. Rijschool Haarlem heeft een hoog slagingspercentage. Bij Rijschool Haarlem hebben we  een breed lessenpakket. Losse lessen of een pakket van 30 lessen. Wil je misschien een spoedcursus doen dat kan ook bij Rijschool Haarlem en ja wel  in 8 dagen. Als vereiste moet je wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat.   Voor elk wat wils je kunt bijvoorbeeld bij Rijschool Haarlem je rijbewijs halen voor de auto, bromfiets en voor de motor. Bij Rijschool Haarlem kun je een theoriecursus volgen , 100% slagingskans en dan beginnen aan je spoedcursus rijopleiding. Bel voor informatie: 23- 576 64 64

Autorijbewijs halen bij Rijschool Haarlem

Als jij je rijbewijs wil halen bij Rijschool Haarlem dan heb je een goede keuze gemaakt. Onze instructeurs gaan jouw goed begeleiden en geven op een professionele  en leerzame manier les en bereiden je goed voor op het examen.  Openheid, vriendelijkheid en goede service staat hoog in het vaandel bij Rijschool Haarlem.

Bromfiets rijbewijs halen bij Rijschool Haarlem

Bij Rijschool Haarlem kun je een bromfiets rijopleiding volgen in 1 dag. In 1 dag je theorie en je bromfiets rijbewijs halen.  Je krijgt 4 uur les en dezelfde dag ga je examen doen. Vanaf je zestiende mag je met een bromfiets, scooter, snorfiets of brommobiel rijden. Een rijbewijs AM is dan wel verplicht. Zo’n rijbewijs is voor het leven. Je moet alleen je theorie en praktijkexamen halen en bij Rijschool Haarlem kun je dat allemaal doen. Onze instructeurs zijn goed getraind en geschoold om jouw goed voorbereid te begeleiden naar je bromfiets rijbewijs.

Motorrijbewijs halen bij Rijschool Haarlem

Bij Rijschool Haarlem kun je ook je rijbewijs halen voor de motor. Je volgt dan een motoropleiding waar je o.a. leert algemene voertuigbeheersing en algemene  verkeersdeelneming. Elke motorrijder wil veilig maar ook met plezier de weg op. Vooral veiligheid staat op de eerste plaats. Je motor goed onder controle hebben en weten hoe je bij elke verkeerssituatie moet reageren en handelen. Bij Rijschool Haarlem krijg je een vaste instructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven. Wij vinden het belangrijk dat je de motorrijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Rijschool Haarlem streeft er naar om alle leerlingen in 1x te laten slagen. Rijschool Haarlem heeft een hoog  slagingspercentage.

  • Professionele motoropleiding
  • Motorkleding aanwezig
  • Motorrijlessen op lichte of zware motoren
  • Snel en zeer voordelig je motorrijbewijs halen

Dus neem contact op om je rijbewijs voor auto, bromfiets of motor te gaan halen bij Rijschool Haarlem. Bel 023- 576 64 64.

Proefles aanvragen

Please wait...

 

TOP