Rijschool Alkmaar

Betaalbare & betrouwbare rijschool in Alkmaar

Rijschool Alkmaar staat bekend als een betrouwbare en betaalbare rijschool in Alkmaar en omgeving. Onze instructeurs zijn getraind om je op een leuke maar effectieve manier les te geven. Geduld, vriendelijkheid en goede service en een professionele begeleiding vinden wij als Rijschool Alkmaar belangrijk. Openheid, geduld, vriendelijkheid en goede service staat centraal bij Rijschool Alkmaar. Is je interesse geprikkeld neem dan contact op met Rijschool Alkmaar 023-576 64 64

Binnen 8 dagen je rijbewijs halen, het kan bij Rijschool Alkmaar!

Dit kan bij Rijschool Alkmaar binnen 8 dagen je rijbewijs halen met een spoedcursus. Indien je besluit om een spoedcursus te gaan volgen betekent dit wel dat je een week lang een intensief lesprogramma volgt. Verplicht is dat je wel al je theoriecertificaat hebt gehaald. Het praktijkexamen is al gereserveerd voor je. Bel voor een intake gesprek Rijschool Alkmaar 023-576 64 64. Ook kun je bij Rijschool Alkmaar in je eigen tempo lessen door losse lessen te nemen. Indien je dit niet wilt hebben wij ook lespakketten. Dus voor iedereen een geschikte rijopleiding bij Rijschool Alkmaar.  Wij verzorgen ook theoriecursussen, binnen 1 dag je theoriecertificaat halen met 100% slagingskans.  Meld je aan en wij verzorgen de theoriecursus en het examen voor je bij het CBR.

Een motoropleiding of een opleiding tot motorinstructeur

Dit kan bij Rijschool Alkmaar kun je een motoropleiding, theoriecursus en zelfs een opleiding tot motorinstructeur volgen. Elke motorrijder wil veilig maar ook met plezier de weg op. Veilig en het gevoel van vrijheid hebben als je op je motor de weg op gaat. Vooral veiligheid staat op de eerste plaats. Je motor goed onder controle hebben en weten hoe je bij elke verkeerssituatie moet reageren en handelen. Bij Rijschool Alkmaar krijg je een vaste instructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven. Wij vinden het belangrijk dat je de motorrijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Rijschool Alkmaar biedt de beste mix van theorie en praktijk lessen. Indien je wilt kun je ook eerst een proefles nemen en gaan beleven hoe het is om op een motor te zitten en te rijden. Bel voor meer informatie tel. 023- 576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Please wait...
TOP