Rijschool Haarlem

Autorijschool Haarlem is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar.

Wil je snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen dat kan bij Autorijschool Haarlem. Autorijschool Haarlem is actief in Haarlem en omgeving. Bij Autorijschool Haarlem kun je kiezen uit diverse rijopleidingen. Bijvoorbeeld een rijopleiding in een pakket van 20 of 30 lessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse lessen te nemen bij Autorijschool Haarlem en in je eigen tempo je rijopleiding te volgen. Bij Autorijschool Haarlem zijn de instructeurs getraind om je op een effectieve manier te geven. Autorijschool Haarlem vindt het belangrijk dat leerlingen de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren. Ons slagingspercentage is 85%. (bron CBR). Kies dus voor Autorijschool Haarlem bel voor informatie 023-576 64 64.

Binnen 8 dagen je rijbewijs halen, wie wil dit nu niet!

Bij Autorijschool Haarlem een 8-daagse spoedcursus volgen. Je haalt dan je binnen 8 dagen je rijbewijs bij Autorijschool Haarlem. Je moet alleen wel als je aan deze 8-daagse spoedcursus begint je theoriecertificaat hebben gehaald. Je volgt tijdens de 8-daagse spoedcursus een intensief lesprogramma. Je praktijkexamen is al gereserveerd. Neem contact op met Autorijschool Haarlem en maak een afspraak voor een intake gesprek.

Theoriecursus 100% slagingskans

Bij Autorijschool Haarlem kun je ook in 1 dag je theoriecursus volgen met 100% slagingskans. Autorijschool Haarlem regelt de cursus en het examen bij het CBR in Haarlem. Jij hoeft alleen maar de theoriecursus te volgen en zorgen dat je slaagt. Daarnaast geven wij ook theorie voor motoropleiding en scooter/bromfiets. Bel voor informatie Autorijschool Haarlem 023-576 64 64.

Motoropleiding

Autorijschool Haarlem doet ook een motoropleiding, theoriecursus wat speciaal gericht is op het motorrijden. Elke motorrijder wil veilig de weg op. Veiligheid en het gevoel van vrijheid hebben als je op je motor de weg op gaat. Je leert algemene voertuigbeheersing en algemene verkeersdeelneming. Neem contact op met Autorijschool Haarlem voor meer informatie op 023-576 64 64.

Scooter/bromfiets in 1 dag je certificaat halen!

Wie wil dit nu niet in 1 dag je scooter/bromfiets certificaat halen! Alle vrijheid van de wereld en dat je kunt gaan en staan waar je wilt. Met je vrienden en vriendinnen iets afspreken. Je kunt dan met je scooter/bromfiets er heen gaan op welk tijdstip dan ook. Niet meer tegen wind in fietsen maar heerlijk op je eigen scooter/bromfiets. Je begint bij Autorijschool Haarlem met je theoriecursus want dat is verplicht voordat je kunt beginnen met je praktijklessen. Bij Autorijschool Haarlem kun je de theoriecursus specifiek gericht op scooter/bromfiets en dat allemaal in 1 dag. Bel voor meer informatie 023-576 64 64.

Informatie aanvragen

Please wait...
TOP