Rijschool in Haarlem

Rijschool Haarlem “de rijschool in Haarlem”

Rijschool Haarlem daar volg jij je rijopleiding. Rijschool Haarlem geeft niet alleen les in Haarlem maar ook Bloemendaal, Heemstede, Vijfhuizen, Santpoort en IJmuiden. Rijschool Haarlem is gevestigd in Haarlem en wij zijn een betrouwbare en betaalbare rijschool. Kwaliteit en service staat voorop bij Rijschool Haarlem. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen goed opgeleid worden en in 1x keer slagen voor een rijbewijs. Onze instructeurs bij Rijschool Haarlem zijn goed geschoold en opgeleid om jouw hierbij te helpen. Met geduld en goede uitleg leren wij jouw de bediening van de auto.

Wij lessen ook in een auto met automaat dus je hebt een keuze bij Rijschool Haarlem. Bij Rijschool Haarlem krijg je een goede rijopleiding. Rijschool Haarlem heeft een hoog slagingspercentage van wel 75%.  Wij horen graag van onze leerlingen dat het een geweldige en leuke ervaring is om bij Rijschool Haarlem je rijopleiding te volgen. Bel voor informatie 023 – 576 64 64.

Rijschool Haarlem blijft en is op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en we hebben een goed contact met het CBR.  Bij Rijschool Haarlem leren wij je op een geduldige en goede manier op verkeerssituaties te reageren en wat daar allemaal bij komt kijken. Rijschool Haarlem weet als geen ander dat het verkeer in Nederland steeds drukker wordt en dat er meer eisen worden gesteld aan de automobilist. Bij Rijschool Haarlem kun je ook lessen in een auto met automaat. Dit is zeer geschikt voor mensen die rij of faalangst hebben. Bij een auto met automaat hoef alleen maar je aandacht bij het verkeer te houden. Rijschool Haarlem heeft diverse lespakketten voor elk budget. Je kunt bij Rijschool Haarlem een 8-daagse spoedcursus volgen of een garantie lespakket nemen met onbeperkt lessen. Enthousiast geworden bel  023 – 576 64 64 voor informatie of maak gelijk een afspraak voor een proefles of een intake gesprek. Een goede rijopleiding volg je bij Rijschool Haarlem de beste en leukste rijschool in Haarlem e.o..

TOP