Rijschool Haarlem motorrijles

Rijschool Haarlem voor je motorrijopleiding

Rijschool Haarlem de rijschool voor je motorrijopleiding dan heb je een juiste keuze gemaakt. Je kunt voor een motorrijopleiding voor  je rijbewijs A, A1 en A2 bij Rijschool Haarlem. Onze motor rijinstructeurs bij Rijschool Haarlem zullen je goed begeleiden tot dat wij vinden dat je klaar bent voor het examen.  Tenslotte willen we bij Rijschool Haarlem dat onze leerlingen in één keer slagen voor hun motorrijbewijs. Je gaat eerst je AVB = Algemene voertuig beheersing leren en hiervoor ook examen doen. Als je dit examen hebt gehaald ga je AVD = Algemene verkeersdeelneming doen. Hiervoor ga je ook examen doen en als je beide examen hebt gehaald dan pas heb jij je motorrijbewijs. Rijschool Haarlem zorgen wij  ervoor dat je goed opgeleid wordt en veilig de weg op kan zodat je optimaal kan genieten van je motorrijbewijs.

Onze motor rijinstructeurs zijn goed geschoold en opgeleid om jouw op een goede en gedegen manier les te geven. Bij Rijschool Haarlem krijg je een vaste motor rijinstructeur die jou op weg helpt naar je motorrijbewijs. Bel voor informatie Rijschool Haarlem 023-576 64 64.

Rijschool Haarlem heeft diverse motorrijlespakketten, dus voor elk wat wils. Als je het nog niet zeker weet neem dan een proefles en kijk of het iets voor jouw is om een motorrijopleiding te volgen bij Rijschool Haarlem. Neem contact op met Rijschool Haarlem en bel  023-576 64 64 voor een afspraak en geef je op voor een proefles. Bij een proefles leer je een paar basistechnieken voor het motorrijden. We oefenen op een terrein o.a. in de Waarderpolder in Haarlem.

Motorrijden is een gevoel vrijheid!!!

Neem contact op met Rijschool Haarlem of kom langs voor een intake gesprek. Bel. 023 – 576 64 64. Wil je eerst een proefles ook dat is mogelijk bij Rijschool Haarlem. Je krijgt dan achteraf advies wat voor jouw het beste motorrijles pakket is. Rijschool Haarlem zorgt ervoor dat je de techniek en het motorrijden goed onder  de knie krijgt zodat je als jij je motorrijbewijs hebt veilig de weg op kan. Als je kiest voor Rijschool Haarlem dan heb je een juiste en goede keuze gemaakt!

 

 

TOP