Theoriecursus Haarlem

Theoriecursus Haarlem

Rijschool Haarlem geeft niet alleen autorijles in Haarlem en omgeving maar ook theoriecursussen in 1 dag en met 100% slagingskans. Bij Rijschool Haarlem geven wij op een professionele en duidelijke manier les. Rijschool Haarlem werkt in kleine lesgroepen, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan iedere leerling. Je krijgt op een leerzame en leuke manier les van een goed geschoolde leraar bij Rijschool Haarlem en goede tekst en uitleg over de verkeersregels en verkeersborden. Bovendien ga je ook proef examens doen. Het examen bestaat uit ja en nee vragen, meerkeuzevragen, gedragskeuzevragen en openvragen. Tijdens de theoriecursus bij Rijschool Haarlem krijg je ook handige tips die bij de praktijklessen van pas kunnen komen.  Met een goede theorie opleiding slaag je sneller voor je theorie-examen. Omdat je niet alleen de verkeersregels leert, maar ook inzicht krijgt en daardoor leer je makkelijker situaties op te lossen. Rijschool Haarlem heeft een goede reputatie op het gebied van theoriecursussen geven. Bel Rijsschool Haarlem 023 – 576 64 64 wanneer de theoriecursussen worden gehouden en geef je snel op.

Het theorie-examen bestaat uit de volgende onderdelen:

25 vragen over gevaarherkenning

30 vragen over wetten en verkeersregels

10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Bij Rijschool Haarlem een theoriecursus volgen dan vergroot je slagingskans en boven heb je altijd 100% slagingskans. Ben je gezakt dan kun je gratis weer een theoriecursus volgen bij Rijschool Haarlem. Geef je snel op en haal binnen 1 dag je theoriecertificaat bij Rijschool Haarlem.

Snel je auto theorie halen

Professionele begeleiding

Eenvoudig lesmateriaal

Grotere slagingskans voor het theorie-examen

100% slagingsgarantie

Duidelijk lesprogramma

Kleine lesgroepen

Interesse bel. 023 – 576 64 64 en kom een theoriecursus volgen bij Rijschool Haarlem! Dan weet je zeker dat je in 1x keer gaat slagen voor je theoriecertificaat. Wij geven niet voor niks 100% slagingskans bij Rijschool Haarlem. Dus geef je snel bij Rijschool Haarlem op want vol is vol. Bel 023 – 576 64 64.

 

TOP