Rijschool Haarlem lespakket

Rijschool Haarlem daar neem je autorijles!

Als jij je rijopleiding gaat volgen bij Rijschool Haarlem heb je goede en juiste keuze gemaakt. Wij geven niet alleen autorijles in Haarlem maar ook o.a. in Bloemendaal, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden. Autorijles nemen is leuk bij Rijschool Haarlem en als jij je rijbewijs hebt gehaald kun je rondtoeren in je eigen auto. Dat is toch geweldig! Bij Rijschool Haarlem geven wij je op een vriendelijke en geduldige manier autorijles. Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Wij gaan je op een vriendelijke  en op een goede manier leren hoe jij de auto goed kan bedienen en onder controle krijgt. Onze instructeurs bij Rijschool Haarlem zijn ervaren en goed getraind om dit jouw op een effectieve manier te leren.  Daarnaast zijn onze instructeurs bij Rijschool Haarlem getraind en gespecialiseerd voor mensen die faalangst hebben. Wij zorgen ervoor bij Rijschool Haarlem dat jij goed voorbereid bent voor je examen en dat je in 1x slaagt voor je rijbewijs. Bij Rijschool Haarlem hebben wij voor ieder budget een lespakket! Bel voor informatie tel. 023 – 576 64 64.

GARANTIE PAKKET 100% JE RIJBEWIJS! Rijschool Haarlem heeft speciaal een garantie pakket samengesteld, 100% je rijbewijs. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden aan dit garantie pakket. Het is alleen geldig voor leerlingen van 16 tot 24 jaar oud. Aantal lessen bij dit garantie pakket is onbeperkt, inclusief tussentijdstoets en praktijkexamen, leskaart en advies en een vaste instructeur. Niet geldig voor jongeren met dyslexie, ADHD, ADD of met een drugsverslaving en/of onder invloed van andere middelen. Alleen geldig dit garantie pakket na een intake van 2 uur voor € 50,00. Intake is vereist. Het garantie pakket houdt in o.a. in:  onbeperkt autorijlessen, inclusief tussentijdstoets en een praktijkexamen voor € 1.749,00. 

SPOEDCURSUS JE RIJBEWIJS BINNEN 8 DAGEN. Bij Rijschool Haarlem kun je binnen 8 dagen je rijbewijs halen bij Rijschool Haarlem!!  Spoedcursus houdt in o.a.: 30 autorijlessen, tussentijdstoets en een praktijkexamen voor € 1.649,00.

STARTERS PAKKET SPECIAAL VOOR STUDENTEN, heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met autorijlessen? Bel 023 – 576 64 64 Vraag dan naar het starterspakket speciaal voor studenten van 10 autorijlessen voor €  390,00.

Enthousiast en heb je Interesse in één van deze lespakketten neem dan contact op met Rijschool Haarlem. Bel voor informatie of maak een afspraak voor een proefles of een intake gesprek tel. 023 – 576 64 64. Rijschool Haarlem heeft voor ieder budget een lespakket.

 

TOP