Autorijles

autorijles

Bij Autorijschool Interline heb je 100% slagingskans met het lessen in een automaat!

Autorijschool Haarlem is professioneel, betrouwbaar en betaalbaar. Wil je snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen? Dat kan bij Autorijschool Haarlem. Autorijschool Haarlem is actief in Haarlem en omgeving. Bij Autorijschool Haarlem kun je kiezen uit diverse rijopleidingen. Bijvoorbeeld een rijopleiding in een pakket van 20 of 30 lessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse lessen te nemen bij Autorijschool Haarlem en in je eigen tempo je rijopleiding te volgen. Bij Autorijschool Haarlem zijn de instructeurs getraind om je op een effectieve manier les te geven. Autorijschool Haarlem vindt het belangrijk dat leerlingen de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren. Ons slagingspercentage is 85%. (bron CBR). Kies dus voor Autorijschool Haarlem bel voor informatie 023-576 64 64.

Binnen 8 dagen je rijbewijs halen, wie wil dit nu niet!

Bij Autorijschool Haarlem een 8-daagse spoedcursus volgen. Je haalt dan binnen 8 dagen je rijbewijs bij Autorijschool Haarlem. Je moet alleen wel als je aan deze 8-daagse spoedcursus begint je theoriecertificaat hebben gehaald. Je volgt tijdens de 8-daagse spoedcursus een intensief lesprogramma. Je praktijkexamen is al gereserveerd. Neem contact op met Autorijschool Haarlem en maak een afspraak voor een intake gesprek.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

TOP