Autorijschool Santpoort

Betrouwbare & betaalbare Autorijschool in Santpoort

Autorijschool Santpoort is een professionele, betrouwbare en betaalbare Autorijschool. Onze instructeurs van Autorijschool Santpoort zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven en dingen te leren. Wij vinden het belangrijk dat je je rijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Geduld, vriendelijkheid en openheid staat bij Autorijschool Santpoort centraal. Onze instructeurs hebben een geduldige en rustige manier van lesgeven. Verder vindt Autorijschool Santpoort het belangrijk dat je je rijlessen als leerzaam maar vooral als leuk ervaart. Dat je met een goed gevoel achter het stuur zit. Autorijschool Santpoort heeft kwaliteit, deskundigheid goede service hoog in het vaandel staan.

Bij Autorijschool Santpoort kan je lessen in een schakelauto maar ook in een automaat.

Een automaat is geschikt als je het eng vindt om te rijden of als je het schakelen lastig vindt. Je hoeft alleen je aandacht bij het verkeer te houden waardoor het ontspannende is om auto te rijden. Bovendien is het goedkoper omdat je minder rijlessen nodig hebt. Je moet wel rekening houden als je praktijkexamen doet in een automaat mag je niet rijden in een schakelauto, dus alleen met auto met automaat. Hou hier dus wel rekening mee.  Bel voor meer informatie Autorijschool Santpoort 023 – 576 64 64. Je bespaart met een autorijopleiding bij Autorijschool Santpoort daarom nog meer kosten.

Professionele lessen tegen voordelige prijzen

Wil je snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen? Autorijschool Santpoort voldoet aan deze eisen. Daarom kies je voor Autorijschool Santpoort. Neem dan nu contact op met Autorijschool Santpoort op 023- 576 64 64 en vraag vandaag nog je eerste rijles aan! Autorijschool Santpoort verzorgt ook opleidingen voor Motor, Brommer/Scooter of een opleiding tot motor instructeur. Daarnaast geven wij bij Autorijschool Santpoort ook theoriecursus “in 1 dag met 100% slagingskans”. Op het examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 30 vragen over wetten en verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s. Wij regelen de theoriecursus en het examen bij het CBR voor je. Mocht je de eerste keer niet slagen voor de theoriecursus dan betalen wij voor jouw de tweede keer. Autorijschool Santpoort geeft deze garantie! Bel 023 – 576 64 64 voor meer informatie.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

 

 

TOP