Opleidingen

by / woensdag, 18 december 2013 / Published in Uncategorized

Je persoonlijkheid vertelt veel over jezelf. Dit zie je terug in je dagelijkse omgang met mensen maar je ziet het ook terug in de manier waarop je deelneemt aan het verkeer. Je hebt als kind geleerd hoe je met mensen om kunt gaan. Op die manier doen wij het ook: we beginnen bij de basis om je te leren hoe je aan het verkeer deelneemt. Of je nu de spoedcursus doet van 8 dagen of stap voor stap in je eigen tempo.

Waarom 8 daagse opleiding?
Heb jij je ideale baan gevonden maar nog niet in het bezit van een rijbewijs? Of vind je dat je al te lang heb gewacht en wil je zo snel mogelijk in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan is de 8-daagse opleiding echt een aanrader!.

Wat houd de opleiding in?
Na de intake start je de 8-daagse cursus. Dit betekent dat je een hele week een intensief lesprogramma volgt. Het examen is reeds gereserveerd! Als je deelneemt aan deze cursus volg je van 9.00 uur tot 17.00 uur les. Deze lessen worden verdeeld over de hele dag. Er wordt 2 uur achter elkaar gelest met tussendoor een welverdiende pauze.

Voorwaarden 8 daagse cursus
• Je moet in het bezit zijn van een theoriecertificaat;
• Je moet fulltime beschikbaar zijn in de afgesproken week waarin de opleiding plaatsvindt;
• De intake moet positief zijn afgerond;
• Het totaalbedrag van de cursus moet op de eerste dag van de cursus voldaan zijn.

Opleiding in eigen tempo
De meest voorkomende opleiding bij ons is het lesprogramma in eigen tempo. Hierbij stemmen wij je opleiding af op je agenda. Effectief is om 1 tot 2 maal in de week een les te plannen die 1 tot 2 uur duurt. Wij raden je aan een lespakket samen te stellen. Na de intake kunnen wij dit samen doen zodat je hele opleiding goed op elkaar is afgestemd.

TOP