Overstapservice

2013-07-21 033Bij Rijschool Haarlem kun je ook gaan lessen als je al bij een andere rijschool hebt gelest. Wil je graag overstappen naar een andere rijschool omdat je niet tevreden bent over je huidige rijschool of rijinstructeur? Dit is mogelijk bij Rijschool Haarlem. Neem contact op en wij helpen je graag bij Rijschool Haarlem. Bij Rijschool Haarlem  kun je gebruik maken van een overstapservice. Volg je momenteel rijlessen bij een ander rijschool, ben je niet tevreden over de manier van lesgeven of service van je huidige rijschool of rijinstructeur? Dan kan je gebruik maken van onze overstapservice. Neem contact op voor meer informatie. Bel 023- 576 64 64.

Stap voor stap

Stap voor stap geven wij aan wat je allemaal moet doen om zonder problemen de overstap naar Rijschool Haarlem te maken. Twijfel je nog? Maak dan geheel vrijblijvend eens een afspraak voor een proefles. Tijdens deze proefles kun je alvast kennismaken met je rijinstructeur en onze rijschool. Je instructeur krijgt tijdens deze proefles een beeld van jouw rijvaardigheid en inzicht en kan je – aan het eind van de proefles – een advies geven welk lespakket het beste bij jou past. Bel voor informatie 023 – 576 64 64 of maak een afspraak voor een proefles.

Waarom overstappen naar Rijschool Haarlem?

– Direct instappen – geen wachttijden
– Intake gesprek met een goed en duidelijk advies
– Flexibele lestijden
– Juiste pakketadvies
– Snel of in je eigen tempo je rijopleiding volgen
– Hoge kwaliteit van rijlessen
– Elke rijles dezelfde instructeur
– Hoog slagingspercentage

Je krijgt dan aan het einde van de les een duidelijk advies wat wij ervan vinden en hoe wij je snel en goed aan je rijbewijs kunnen helpen.  Wij krijgen regelmatig leerlingen van andere rijscholen die uiteindelijk bij ons binnen zeer korte tijd in staat zijn om snel voor het autorijbewijs te slagen.  Een eenvoudige uitleg die elk leerling daadwerkelijk begrijpt, aandacht, inzet van eenvoudige voorbeelden van situaties en professionele rijlessen. Als je besluit om over te stappen naar Rijschool Haarlem zouden wij het op prijs stellen om je bij je  rijschool netjes af te melden, en eventuele openstaande betalingen te voldoen. Niet tevreden? Stap over naar Rijschool HAARLEM

Proefles aanvragen

Een moment geduld aub.
TOP