Praktijkexamen

2013-07-21 064

Bij Rijschool Haarlem wordt je goed voorbereid op het auto praktijkexamen. Je leert de bijzondere manoeuvres zoals achteruit inparkeren, parkeervak parkeren, Stopopdracht o.a.  Ook ga je diverse keren de routes rijden die het CBR ook rijdt. Onze instructeurs begeleiden je op een  professionele manier en met geduld naar het auto praktijkexamen toe. Je gaat pas je auto praktijkexamen doen als je er echt klaar voor bent. Bij Rijschool Haarlem draait het maar om één ding.. dat je slaagt in 1 keer. We hebben diverse lespakketten van spoedcursus of bijvoorbeeld een  10 rittenkaart (10 lessen á 60 min.) nemen of gewoon losse lessen. Voor elk wat wils de keuze aan jou. Dit is allemaal mogelijk bij Rijschool Haarlem. Neem contact op met Rijschool Haarlem en maak een afspraak voor een proefles of ga direct beginnen met je rijopleiding. Bel 023- 576 64 64  en maak een afspraak of kom langs op ons kantoor zodat wij het e.e.a. kunnen bespreken en uitleggen,

Ook de mogelijkheid om faalangst examen te doen bij Interline

Bij het auto praktijkexamen ga je zelfstandig een route rijden wat de examinator aangeeft. Verder volg je de aanwijzingen van de examinator en probeer je zo goed mogelijk je best te doen en te laten zien wat je hebt geleerd tijdens je rijopleiding. Je kan bij Rijschool Haarlem ook faalangst auto praktijkexamen doen. Dit is speciaal voor mensen die erg zenuwachtig of gespannen zijn. Het gaat bij het faalangst examen allemaal wat rustiger en je kan als het je even te veel wordt een time-out vragen. Je hebt dan meer kans om te slagen voor je auto praktijkexamen. Je instructeur geeft dit van te voren aan en dit wordt besproken met je. Bij Rijschool Haarlem draait het maar om één ding.. dat je slaagt in 1 keer!!

Proefles aanvragen

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.
TOP