Rijschool Beverwijk

Betaalbare & betrouwbare rijschool in Beverwijk

Of je nu een starter bent of al enige ervaring hebt met autorijden,  bij Rijschool Beverwijk ben je aan het juiste adres belandt. Rijschool Beverwijk is actief in Beverwijk en omgeving. De ene leerling springt gelijk enthousiast achter het stuur terwijl de ander wat onzekerder of zelfs een beetje angstig is. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven en dingen te leren.

Persoonlijk en ongedwongen

Rijschool Beverwijk is duidelijk in het maken van afspraken, zeer professioneel op de weg en vindt het belangrijk dat je je rijlessen als leuk en leerzaam ervaart. Persoonlijk en ongedwongen dat is de kracht van Rijschool Beverwijk. Bij Rijschool Beverwijk zijn onze leerlingen geen nummers want bij Rijschool Beverwijk weten wij wie je bent en voelen ons zeer betrokken om jouw goed te begeleiden bij  jouw rijopleiding en het leerproces.

Professionele lessen en lage lesprijzen

Bij Rijschool Beverwijk kun je snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen. Rijschool Beverwijk voldoet aan deze eisen. Je hebt altijd een vast instructeur en je wordt opgehaald en weer netjes thuis gebracht. Wij zijn van mening dat iedere leerling uniek is en deze zo goed mogelijk op te leiden tot een volwaardig bestuurder/ster. Neem dan contact op met Rijschool Beverwijk en maak een afspraak via telefoonnummer 023 – 576 64 64. We hebben een breed assortiment aan lespakketten. Dus voor elk wat wils. Wil je een 8-daagse spoedcursus volgen of gewoon lessen in je eigen tempo dit is allemaal mogelijk. Ook kun je een pakket nemen van bijvoorbeeld 20 of 30 lessen. Neem contact op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden op telefoonnummer 023 – 576 64 64

100% slagingskans

Rijschool Beverwijk verzorgt ook Theoriecursus met 100% slagingskans in 1 dag met garantie. Wij garanderen 100% slagingskans en mocht je de 1e keer zakken voor de theoriecursus en het examen dan betaald Rijschool Beverwijk de volgende theoriecursus en het examen voor je. Deze garantie geeft Rijschool Beverwijk. Bel voor informatie 023 – 576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

 

TOP