Rijschool Heemstede

Betaalbare & betrouwbare rijschool in Heemstede

Bij Rijschool Heemstede ben je bij het juiste adres. Rijschool Heemstede is actief in Heemstede en omgeving. De instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven en dingen te leren. Wij als Rijschool Heemstede hechten veel waarde aan de hoge kwaliteit rijlessen en de professionele begeleiding van onze leerlingen. Rijschool Heemstede vindt eerlijkheid, vertrouwen en plezier belangrijk. Een leerling moet met een goed gevoel achter het stuur zitten en vooral het lessen leuk en als leerzaam ervaren. Verder hebben onze instructeurs hebben een rustige en geduldige manier van lesgeven.

Professionele lessen, lage prijzen

Wil je snel, professioneel en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen dat kan bij Rijschool Heemstede. Rijschool Heemstede voldoet aan deze eisen. Wij zijn van mening dat iedere leerling uniek is en deze zo goed mogelijk op te leiden tot een volwaardig bestuurder/ster. Zie je je zelf al achter het stuur zitten of op een zomerse dag autorijden met open dak en de wind door je haren laten waaien? Neem dan contact op met Rijschool Heemstede en maak een afspraak! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 023 – 576 64 64. Bij Rijschool Heemstede kun je ook brommer/scooter opleiding volgen. Vanaf 15 ½ jaar mag je al theorie examen doen en vanaf 16 jaar praktijklessen. Rijschool Heemstede geeft ook de theorie cursus voor brommer/scooter dus bel voor meer informatie 023-576 64 64. Bij Rijschool Heemstede kun je ook een motoropleiding en een opleiding tot instructeur volgen. Op de motoropleiding leer je de basisbeginselen van het motorrijden. Je leert bij deze opleiding bijzondere verrichtingen, kijk gedrag, plaats op de weg en leren rekening te houden met je medeweggebruikers. Bel voor meer informatie 023 – 576 64 64. Bij Rijschool Heemstede is motorkleding aanwezig.

Theoriecursus met 100% slagingskans in 1 dag met garantie

Wij geven ook een theoriecursus in 1 dag met 100% slagingskans. Mocht je de 1e keer zakken voor de theoriecursus en het examen voor je betaald. Deze garantie geeft Rijschool Heemstede.  Bel voor informatie 023 576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

 

 

 

TOP