Rijschool Hoofddorp

Betrouwbare & betaalbare rijschool in Hoofddorp

Rijschool Hoofddorp is een betrouwbare & betaalbare rijschool in Hoofddorp en omgeving. Je hebt bij Rijschool Hoofddorp een vaste instructeur die je ophaalt op je ophaaladres en weer netjes thuis brengt. Verder vind Rijschool Hoofddorp dat de sfeer in de auto goed moet zijn. Een grapje op zijn tijd wordt gewaardeerd en breekt soms de spanning tijdens het lessen. De instructeurs hebben een geduldige en rustige en ongedwongen manier van lesgeven. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve en goede manier les te geven. Verder is Rijschool Hoofddorp betaalbaar voor elke portemonnee. Hebben diverse lespakketten voor elk wat wils. Indien je geen pakket wil is dat geen enkel probleem. Je kunt namelijk ook losse lessen nemen bij Rijschool Hoofddorp.

In 1 dag je scooter/bromfiets certificaat halen bij Rijschool Hoofddorp

Je kunt al beginnen met 15,5 jaar met je theorie voor de scooter/bromfiets en als je dan eindelijk 16 jaar bent geworden kun je gelijk beginnen met je praktijklessen. Je mag namelijk vanaf je zestiende met een bromfiets, scooter of brommobiel rijden. Rijbewijs AM is dan wel verplicht en zo’n rijbewijs is tevens voor het leven.  Het enige wat je moet doen is eerst je theorie halen en mag je gaan lessen. Bij Autorijschool Hoofddorp kunnen wij dit allemaal voor je regelen. Wij geven ook theoriecursus wat speciaal is gericht op scooter/bromfiets. Bel voor meer informatie 023 – 576 64 64.

Is een 8-daagse spoedcursus iets voor jou?

Bij Rijschool Hoofddorp kun je een 8-daagse spoedcursus volgen. Dit betekend binnen 8 dagen je rijbewijs halen. Je volgt dan de hele week een intensief lesprogramma. Je praktijkexamen is al gereserveerd. Het enige wat verplicht is dat je wel al je theorie examen hebt gehaald voordat je aan deze cursus kan beginnen. Rijschool Hoofddorp geeft  ook theoriecursus met 100% slagingskans. Bel voor meer informatie 023- 576 64 64 en meld je aan voor de theoriecursus of maak een afspraak voor een intake gesprek.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

TOP