Rijschool IJmuiden

Betaalbare & betrouwbare rijschool in IJmuiden

Als je voor Autorijschool IJmuiden kiest dan kies je voor een kwaliteitsopleiding tegen een betaalbare prijs. Dan ben je bij Autorijschool IJmuiden aan het juiste adres. Want je rijbewijs halen is één van de leukste momenten in je leven. Daarom bied Autorijschool IJmuiden de perfecte mix van theorie en praktijk. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je rijbewijs op een leuke leerzame en gezellige manier te halen. Autorijschool IJmuiden vindt het belangrijk dat onze leerlingen ontspannen en de rijlessen als leuk en gezellig ervaren. Daarnaast staat bij Autorijschool IJmuiden de service en deskundigheid hoog in het vaandel.

Professionele instructeurs, lage prijzen

Bij Autorijschool IJmuiden kun je snel, professioneel  tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen. Autorijschool IJmuiden voldoet aan deze eisen. Je hebt altijd een vast instructeur en je wordt opgehaald en weer netjes thuis gebracht.  Wil je een goede en gedegen rijopleiding met een hoge slagingskans neem dan contact op met Autorijschool IJmuiden en maak een afspraak tel. 023 – 576 64 64. Je kan bij Autorijschool IJmuiden al voor € 19,90 een proefles van 1 uur krijgen. Tijdens deze proefles kan je kijken of je het leuk vind en wat ook belangrijk is of je een click hebt met je instructeur.  Want wij willen graag van onze leerlingen horen dat het een geweldige ervaring is om bij Autorijschool IJmuiden je rijopleiding te volgen. Bij Autorijschool zijn de lessen leerzaam en in een ontspannen sfeer. Natuurlijk wordt er wel verwacht dat je je best doet en daardoor wordt het lessen ook een stuk leuker. Ben je trots op je zelf als al een stuk zelfstandig kan rijden. Verder hebben we voor iedereen een lespakket. Denk je bijvoorbeeld aan een 8-daagse spoedcursus of een pakket dan is dit mogelijk maar je kan ook gewoon lessen in je eigen tempo. Neem contact op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden op telefoonnummer 023 – 576 64 64

Theoriecursus 100% slagingskans

Autorijschool IJmuiden verzorgt ook Theoriecursus met 100% slagingskans in 1 dag met garantie. Wij regelen de theoriecursus en het examen voor jouw. Het enige wat jij nog moet doen is goed je best doen en dan slaag je zeker in één keer. Mocht het onverhoopt  toch niet de eerste keer lukken dan betalen wij de tweede keer. Deze garantie geeft Autorijschool IJmuiden. Bel voor informatie 023 – 576 64 64.

Afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Een moment geduld aub.

 

 

 

 

 

TOP